Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinschar

ATV Vinschar och Vinschtillbehör för alla tillfällen, flera olika märken i alla prisklasser. Vi säljer ATV Vinschar från kända varumärken som Warn och Bronco samt reservdelar och tillbehör till alla förekommande ATV vinschar på marknaden.

I vårt sortiment hittar du vinschar med dragstyrkor från 900kg upp till 4000kg och över både med stålvajer och syntetisk lina, många av vinscharna kommer dessutom med fjärrkontroll som standard. De vinschar som inte har fjärrkontroll som standard kan man komplettera med en separat fjärrstyrning.

En vinsch sitter i regel monterad i fronten på alla fyrhjulingar och är ett utmärkt hjälpmedel för att dra sig loss om man kört fast eller för att flytta stockar eller andra saker ur vägen, vinscharna på dagens fyrhjulingar har ofta hög dragstyrka och kan hjälpa till med alla möjliga uppgifter. Ofta används vinschen fram på fyrhjulingen även till att lyfta redskap som snöplogar och liknande som monteras framför fyrhjulingen men det går också att använda en fyrhjuling monterad bak på fyrhjulingen tillsammans med en vajerkran på en timmervagn eller för att lyfta bakomonterad redskap som gårdskrattor eller harvar.

De flesta vinschar som används på fyrhjulingar är relästyrda och fungerar i princip på samma sätt, ett vinschrelä sitter monterat under sadeln eller motorhuven vilket är kopplat till maskinens batteri i ena änden och vinschen i andra även, när du trycker på knappen på styret skickar relät ström vidare från batteriet till vinschen åt ena eller andra hållet vilket får vinschen att snurra in eller ut, en vinsch är starkt strömkrävande och kräver att ditt batteri är i gott skicka för att inte slitage ska uppstå på polerna i relät.

Är du på jakt efter en ny vinsch till din ATV eller UTV eller behöver en reservdel och undrar hur du ska byta delen eller vilken del det är som strular för dig? Spana in våra guider om hur man monterar en ATV vinsch, felsöker din vinschelektronik eller byter vinschvajer.

Filtrera
372 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 372 produkter
Visar 48 av 372 produkter