Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Lastramp

Lastramper i flera olika utföranden och modeller för att underlätta och göra lastning och transport av din ATV, UTV eller Snöskoter enklare, snabbare och säkrare. Med våra lastramper kör du enkelt upp ditt fordon på din släpkärra, skåpbil eller pick-up.


I vårt sortiment hittar du kraftiga lastramper i aluminium i olika utföranden för att passa alla sorters fordon, lastramperna har en lätt men kraftig konstruktion och finns både som två och tre delade beroende på vilken typ av fordon du behöver lasta. Våra Populära vikbara lastramper är mycket enkla att vika ihop och förvara under eller vid sidan av fordonet i lastutrymmet och vecklas mycket enkelt ut. Tack vare lastrampernas låga vikt är de mycket enkla för vem som helst att lyfta och placera vid släpet eller transportfordonet och med lastrampernas ”tänder” ligger dem säker på baklämmen när du kör på och av fordonet som ska lastas.
Vi tillhandahåller lastramper både med platt rullbana och så kallad stegbana. Lastramper med platt rullbana lämpar sig väl för fordon med små hjul, eller fordon som rullas på rampen för hand som t.ex. motorcyklar som man i regel inte kör upp på rampen. Ramper med stegbana fungerar mycket bra på fordon med lite större hjul som man kör upp på ramperna.


När du lastar ett fordon som körs upp på lastramperna är det viktigt att ramperna är fast förankrade i släpet, i de flesta lastramper i vårt sortiment ingår spännband för detta, vidare är det viktigt att lastrampen är tillräckligt lång för att lutningen inte ska bli för kraftig. När du kör upp maskinen på lastramperna bör du om möjligt ha fyrhjulsdrift ilagd och köra på lågväxeln, när maskinens framhjul kommit upp på lastfordonet eller släpet är det mycket viktigt att inte gasa så att hjulen spinner då detta kan få lastramperna att flytta på sig.