Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kylarlock

Kylarlocket har förutom att fungera som ett lock så att inte kylvätska rinner ut ur kylet även en viktigare funktion där det reglerar trycket i kylsystemet. När kylarvattnet blir varmt expanderar det och kylarlockets syfte är att reglera trycket när det blir för högt, när trycket blir tillräckligt högt släpper en fjäder ut kylarvätska som går vidare till expansionskärlet på din fyrhjuling eller UTV.

Om Kylarlocket inte är i gott skick eller om fjädern är trög och sliten, kanske rent av rostig om kylarvatten utan tillräckligt med glykol i använts, så finns risk att locket inte släpper ut kylarvätska när trycket blir för högt vilket kan medföra skador på kylsystem eller i värsta fall motorn. Kylarlock till ATV och UTV finns i flera olika utföranden med olika hårdhet på fjädern vilket medger att ett högre tryck tillåts i kylsystemet innan kylaren kokar över eller släpper ut kylvätska.

De flesta originalmonterade kylarlock har ett angett tryck på cirka 1 bar. Lock som har högre tryck angett är främst till för dig som kör hårt med din maskin och inte vill riskera att kylarvattnet kokar ur kylaren varpå kylsystemet går tomt. Notera att ett högre tillåtet tryck i kylsystemet kan medföra ökat slitage på packningar.

Våra Universal Kylarlock passar de flesta Japanska fyrhjulingar och UTV modeller medans Amerikanska märken ofta nyttjar speciella lock.

Filtrera
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 12 produkter
Visar 12 av 12 produkter