Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Glidskor

Glidskor, även kallat släpskor, till Snöplogar och Plogblad för Fyrhjulingar och UTV. Glidskorna är de små tallrikarna som sitter i nederkant av plogbladet och har som uppgift att stabilisera plogbladet samt möjliggöra höjdjustering av bladet i förhållande till underlaget som plogas.

I regel sitter det två stycken glidskor i ytterkant på plogbladet, strax bakom slitstålet, oftast monterade i svetsade fästen i bakkant av bladet. Glidskorna har en tallrik i nederkant som löper på marken och en stång som går upp i fästet på plogbladet.

Skorna är ofta ställbara i höjd genom att stången har flera hål i sig där sprintar kan fästas i olika positioner för att reglera höjden, vissa släpskor har i stället muttrar eller distanser som du reglerar höjden med. Glidskor ser i regel snarlika ut på olika märken av plogar men kan skilja sig i infästningstyp och mått. Det du behöver kontrollera när du beställer nya glidskor är framför allt att längden och diametern på stången som glidskorna fästs överensstämmer med din gamla eller är likvärdiga för att fungera på ditt plogblad.

Vilken höjd du ställer glidskorna på är beroende på vad du ska ploga eller vilket resultat som önskas av snöplogningen. Vill du att slitstålet ska gå i backen och skrapa marken mer eller mindre helt ren från snö ställer du upp glidskorna så att slitstålet går direkt mot backen och bara stödjer sig på skorna.

Har du ett område du behöver ploga med marksten där kanter förekommer eller kanske en parkeringsplats med brunnslock som sticker upp något kan du ställa ner glidskorna för att det ska flyta lite ovanpå underlaget och på så sätt undvika att det hakar i en upphöjning med ett abrupt stopp som följd.

När du monterar glidskor med mutterlåsning är det viktigt att du regelbundet efterdrar dessa bultar och muttrar då det uppstår stora vibrationer som lätt får dessa att skaka loss, och det glidskor som göms i snö dyker i regel oftast upp först vid tö.

Filtrera
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 17 produkter
Visar 17 av 17 produkter