Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinschkrok

Vinschkrokar till el och handvinschar.

Storlek på Vinschkrok:

Vinschkrokars storlek anges ofta i tum där storleken 1/4 och 5/16 är de absolut vanligaste till ATV och UTV vinschar. 

1/4 Är något mindre och sitter ofta på 1500/200LBS vinschar

5/16 Är den vanligaste typen och sitter ofta på 2500/3500/4500 LBS vinschar

En vinschkrok är den del du sätter längst ut på vajern på din vinsch och används för att på ett enkelt och säkert sätt fästa vinschvajern i det du behöver vinscha eller i en förankringspunkt för att vinsch dig loss om du kört fast.

Vinschkrokar finns i olika storlekar för att passa olika vinschar och är ofta anpassade i storlek och dragstyrka för att matcha olika vinschars kapaciteter. Vinschkrokars storlekar är ofta benämt i tum som står ingjutet i vinschens gods, vanliga storlekar på krokar för fyrhjulingar, UTV eller vinschar som används till redskap är ¼ eller eller 5/16 dels tums.

Vinschkroken har i regel en sprint genom sig som du kan lossa föra tt fästa kroken i loopen längst ut på vinschvajern och säkra med en saxsprint. Vinschen har också ett fjädrat bleck i sin öppning för att du säkert skall kunna ansluta kroken i en dragstropp eller liknande utan riska att det du fäster kroken i ska glida ur öppningen.