Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Broms

Bromsdelar till ATV och UTV för reparation och underhåll av bromssystemet på din maskin. Bromsarna är en av de viktigaste komponenterna för att säkert kunna framföra ditt fordon oavsett om du kör i terräng eller på väg och det är av högsta vikt att alla delar i bromssystemet fungerar som de ska för fordonet ska vara trafiksäkert.

Bromsarna på fyrhjulingar och side by side är antingen av trumbroms eller skivbromstyp och det förekommer både mekaniska och hydrauliska bromssystem eller en kombination av de båda. Bromsarna på fyrhjulingar och UTV är ofta sammanlänkade mellan fram och bakhjul och på vissa moderna fyrhjulingsmodeller förekommer även avancerade bromssystem med ABS som förhindrar hjulen att låsa upp vid hård inbromsning och bidrar till högre säkerhet vilket tidigare har varit reserverat för Bil och MC modeller.

Det förekommer olika typer av bromssystem men på ett normalt bromssystem på en fyrhjuling sitter det ett bromsok eller bromstrumma per framhjul och antingen en broms på kardanaxeln bak eller två bromsok ute vid hjulen bak. Fyrhjulingar med Stel bakaxel har ofta en bromstrumma monterad på en sida av bakaxeln och Quad modeller för Racing har oftast bara ett bromsok monterat på svingarmen.

Oavsett vilken typ av bromssytem din maskin använder har vi ett brett utbud av delar för att reparera eller serva bromsarna på din maskin.

Filtrera (0)
Visar 481 produkter
Visar 48 av 481 produkter