Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Relä Övriga

Relä till ATV och UTV för styrning och kontroll bland annat fläkt, lyse, bränslepump eller servo. På de flesta moderna fyrhjulingar och UTV modeller sköts en stor del av de elektriska funktionerna med hjälp av relä av olika storlekar.

Ett relä är enkelt förklarat en komponent som gör att en svag ström från till exempel en sensor eller givare kan användas för att styra en starkare ström som krävs för att till exempel driva en styrservomotor eller bränslepump. För att fordonet inte ska behöva ha överdimensionerade kablar kors och tvärs används relän för att kontrollera alla möjliga typer av elektrisk utrustning.

Många fyrhjulingar använder samma typ av relän för flera olika funktioner, ofta sitter reläerna ganska samlat tillsammans med säkringar och liknande under sadeln eller motorhuven på ditt fordon. Vanliga funktioner som ofta är relästyrda inkluderar kylfläkt, bränslepump, styrservo och ljus.

Filtrera
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 29 produkter
Visar 29 av 29 produkter