Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Karossclips & plastnit

Clips och nitar för att fästa karossdetaljer eller andra delar på din maskin. Plastclips används på många olika ställen för att fästa skärmkanter och vindrutor med mera och finns i flera olika utföranden och storlekar.

Ett plastclips brukar bestå av en innerdel och en ytterdel, ytterdelen tryck oftast ner i hålet och mellan de detaljer som ska fästas ihop varpå den inre delen trycks i och får den yttre att expandera tillräckligt för at hålla kåpan eller karossdelen på plats. Ett plastclips kan med fördel användas på stänkskärmar som man vill ska sitta fast men utan att riskera att dra sönder karossen om det fastnar pinnar eller något i dem som sliter loss skärmen, istället för att göra sönder kåporna på din maskin slits plastniten sönder och kan ersättas snabbt och billigt.

Förutom plastclips och nitar hittar du expanderande gummimuttrar som ger en stark och flexibel infästning i kåpor och plastdelar.

Filtrera
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 12 produkter
Visar 12 av 12 produkter