Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Strålkastare

Strålkastare till ATV och UTV. Strålkastaren sitter i framkant på ditt fordon och är den lampa som ofta har hel och halvljusfunktionen i sig.

De flesta fyrhjulingar och UTV modeller är utrustade med strålkastare för att du säkert ska kunna framföra fordonet även i mörker, på vägregistrerade (MC) modeller är strålkastare fram med hel och halvljusfunktion och en godkänd ljusbild ett krav för att klara besiktningen.

I strålkastaren sitter i regel en glödlampa som sköter hel och halvljusfunktionerna, vissa modeller har även blinkers integrerat i strålkastaren.

På några atv modeller sitter det även en strålkastare på styret vilket gör att ljusbilden följer styret och du ser bättre vid körning i terrängen.

Filtrera
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 produkter
Visar 18 av 18 produkter