Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Backspeglar

Backspeglar till ATV och UTV, ett måste i trafiken och bekvämt att ha även på terrängmaskiner för att kunna hålla uppsikt bakåt.

För vägregistrerade fyrhjulingar är backspeglar ett krav för att maskinen ska godkännas vid besiktning, på terräng eller traktorregistrerade modeller är backspeglar däremot oftast inte ett krav men många monterar likväl en eller två backspeglar på maskinen då det är enklare att få bra och snabb uppsyn bakåt när man är ute och kör eller vid arbete som kräver att man kör fram och tillbaka upprepade gånger.

För att montera en backspegel på din ATV krävs att du har ett fäste på styret eller att du köper en backspegel komplett med fäste, många fyrhjulingar har ett fäste i bromshandtagen för antingen 8 eller 10 millimeters backspeglar, i dessa kan du enkelt gänga i en backspegel på var sida styret. Saknar din maskin dessa fästen kan du köpa en backspegel komplett med fäste, fästena till de flesta backspeglar är av universaltyp och passar alla 22 millimeters styren vilket är standard på alla fyrhjulingar och de flesta motorcyklar på marknaden.

UTV backspeglar monteras i regel på störtburen s rör och brukar finnas med fästen i några olika dimensioner, mät diametern på din störtbur för att få fram rätt backspeglar till din modell. Förutom speglar på sidorna av en UTV kan man även montera en spegel i taket för att få en spegel likt centerspegeln på en bil vilket ger ytterligare bättre uppsikt bakåt.

Många fyrhjulingar har originalmonterade fästen för backspeglar men saknar din ATV fästen så säljs det även löst.

Våra backspeglar passar de flesta ATV, UTV och Quad modellerna på marknaden!

Filtrera
25 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 25 produkter
Visar 25 av 25 produkter