Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsgrepp

Bromsgrepp till fyrhjulingar och Quads. På många fyrhjulsdrivna ATV modeller med automatisk växellåda sitter det bromshandtag på både höger och vänster sida av styret.

På Quad modeller eller modeller med manuell växellåda sitter det istället ett kopplingsgrepp på vänster sida och bromsgrepp på höger sida. Det vanligaste på moderna fyrhjulingar är däremot att det sitter bromsgrepp på båda sidor styret, i regel är det högre bromsgreppet kopplat mot de hydrauliska bromsarna och ger bromsverkan på samtliga hjul när du trycker in handtaget, detta skiljer sig mot Motorcyklar som i regel endast hr frambroms på höger sida, detta på grund av att de flesta fyrhjulingar har ett bromssystem som delar bromsverkan över alla hjul.

Det vänstra bromshandtaget är ofta kopplat mot en parkeringsbroms antingen hydrauliskt eller via en vajer.

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter