Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Motorfäste

Motorfäste, eller motorkuddar, är de delar som sitter mellan motorn och ramen på en fyrhjuling eller UTV. För att minimera vibrationer är ofta några av motorfästena av en gummibussningstyp som genom sitt flexibla material tar upp och minskar vibrationerna från motorn att fortplanta sig i ramen.

Ofta förekommer en kombination av fasta motorfästen i aluminium eller stå tillsammans med gummisbussningar, så kallade motorkuddar, för att motorn ska sitta stadigt i ramen på din ATV eller UTV.

Motorkuddar och motorfästen utsätts ständigt för stora påfrestningar av motorns vibrationer och behöver inspekteras med jämna mellanrum, har en bussning blivit för torr , spruckit eller gått söner behöver dessa bytas för att inte riskera skador på motor eller ramen.