Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Laddregulator

Laddregulator till ATV och UTV. Stort utbud av laddningsregulator till fyrhjulingar och Side by Side modeller av hög kvalitet, direkt ersättning för din original regulator med samma kontaktstycken och anslutningspunkter för att du snabbt och enkelt ska kunna byta regulatorn och återgå till arbetet.

En laddregulator sitter på alla fordon med ett batteri och har som uppgift att omvandla växelspänning som generatorn/statorn på maskinen genererar när motorn är igång till likström som kan användas för att ladda batteriet och strömförsörja alla elektriska komponenter på din fyrhjuling.

Laddregulatorn kan enkelt identifieras då den i regel sitter fastskruvad på fordonets ram och har stora kylflänsar som hjälper regulatorn att leda bort värme som genereras när den omvandlar växelström till likström. En laddregulator har i regel 2-3 inkommande kablar, ofta gula, och 2-3 kablar i olika färger, ofta svart, röd och grön som går till olika komponenter på maskinen inklusive batteriet.

Vanliga symptom på att din laddregulator är trasig är antingen att den inte laddar batteriet alls, eller att den laddar batteriet med för hög spänning. Om du mäter över batteriets poler och får ett värde under 12-13 volt eller över 16-17 volt är det stor risk att laddregulatorn är trasig, i regel ska en fyrhjuling laddas med 13,5-15 volt när motorn är igång ungefär. Laddar maskinen för lite kommer batteriet tills slut laddas ur och ta skada och laddas det för mycket kan batteriet koka sönder samt annan elektrisk utrustning som lampor och styrenheter kans skadas.

När du felsöker din laddregulator är det viktigt att du tänker på inställningarna för din Multimeter, inkommande ström till laddregulatorn från statorn/generatorn mäts i växelström, utgående kablar mäts i likström.


Filtrera
97 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 97 produkter
Visar 48 av 97 produkter

Laddregulator