Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsvajer Fotbroms

Fotbromsvajer för fyrhjulingar som har en vajerstyrd bakbroms där en vajer går från fotbromspedalen till bromsarna bak, vanligast förekommande på fyrhjulingar med trumbroms bak.

En fotbromsvajer används på fyrhjulingar som inte har hydrauliska bromsar bak, istället har dessa maskiner en vajer som sitter fast i fotbromspedalen i ena änden och den andra änden sitter oftast i en hävarm på bromstrumman bak.

Bromsvajern har oftast en justeringsskruv längst bak som låter dig justera förspänningen på vajern så att bromsarna tar som dom ska.

En fotbromsvajer sitter oftast mycket utsatt för lera, vatten och smuts och kan därmed slitas vilket kan ge sämre bromsverkan eller att den går av och behöver bytas ut. Med våra fotbromsvajrar av hög kvalitet byter du enkelt din gamla vajer och får tillbaka korrekt bromsverkan på din fyrhjuling.

Filtrera
33 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 33 produkter
Visar 33 av 33 produkter