Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Stötdämparlager

Lager och bussningssatser till stötdämpare på fyrhjulingar och UTV. Stötdämparna på fyrhjulingar och UTV har i regel ett lager eller en bussning vid infästningen mellan stötdämpare och chassi eller länkarm. Dessa lager eller bussningar utsätts ofta för höga påfrestningar och kan med tiden börja glappa.

Om bussningarna eller lagren inte byts i tid finns risk att stötdämparen tar skada varför det är en god idé att inspektera dina stötdämpare och dess infästningar med jämna mellanrum. Stötdämparlager och bussningar är oftast enkla att byta och du brukar kunna pressa ut dem i ett skruvstäd med två hylsor av lämplig storlek.

Filtrera
36 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 36 produkter
Visar 36 av 36 produkter