Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Elsystem

Reservdelar till elsystemet på ATV och UTV. Stort utbud av reservdelar för reparationer och underhåll av elsystemet på din fyrhjuling eller Side by Side.

Elsystemen på fyrhjulingar och UTV har med åren blivit mer och mer avancerade och innefattar idag allt från elektronisk bränsleinsprutning, styrservo och digitala displayer bland mycket mer. Till alla dessa elektriska komponenter är det en rad relä, sensorer och givare kopplade för att ge information till motorstyrenheter och andra styrboxar som i slutändan hjälper fordonet att prestera bättre, få en bättre bränsleekonomi eller bli enklare att manövrera. Även på äldre fyrhjulingar förekommer elektronik för att sköta start eller laddning av batteriet men även tändningskomponenter och liknande har i regel varit elektroniskt styrda även på de första modellerna av fyrhjulingar som kom.

Elsystemet kan verka komplicerat och svåröverskådligt och ofta är elfel något som får många att klia sig i huvudet eller bli avskräckta att försöka åtgärda själva men använder man enkel logik och slutledningsförmåga kan man ofta med ganska enkla verktyg felsöka sig fram till vilken komponenten som är trasig och behöver bytas ut. Ett tips är att börja i en ände av det man misstänker felar och arbeta sig bakåt, startar inte din fyrhjuling till exempel? Börja med att kontrollera att batteriet är laddat, därefter börjar du i änden, dvs startmotorn, kopplar loss denna och ser om den snurrar fritt, därefter arbetar du dig bakåt genom kablar och relä, batteri och startknapp tills du kommer till den del som verkar trasig. Detta förfaranad ekan användas vid nästan alla felsökning gav elektriska komponenter på din fyrhjuling, börja i ena änden och arbeta dig bakåt.

I vårt breda sortiment av reservdelar till elsystemet på din ATV hittar du de flesta delar du kan behöva till alla vanligt förekommande maskiner på marknaden.

Filtrera
1043 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 1043 produkter
Visar 48 av 1043 produkter