Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Knappsats Styre

Reglage för manövrering av ljus, fyrhjulsdrift och andra funktioner på din ATV. Moderna fyrhjulingar har oftast två knappsatser monterade på var sin sida styret, dessa reglage har omkopplare i sig för att du från förarplatsen enkelt och lättåtkomligt skall kunna reglera din fyrhjulings olika funktioner.

I knappsatsen sitter ett gäng knappar och omkopplare som styr olika elektriska funktioner på din maskin. I regel kan man dela upp de olika knappsatsernas funktioner baserat på vilken sida av styret knappsatsen sitter monterad:

Knappsats Höger Sida

Brukar sitta monterar på eller ihop med tumgasen och på denna sida regleras ofta fyrhjulingens fyrhjulsdrift där du i många fall kan välja mellan två och fyrhjulsdrift, differentialspärr av framhjulen och i vissa fall turf läge för bakhjulen.

Knappsats Vänster sida

I denna knappsats brukar alla ljusomkopplare och startknapp sitta samlade, ofta är även startknappen integrerad i denna knappsats och det förekommer fyrhjulingsmodeller som har en knapp för ”Override” vilken gör att den varvtalsbegränsning som ofta är programmerad för backväxeln åsidosätts och du får full kraft även på backväxeln.

En knappsats på fyrhjulingar är ofta specifikt anpassade för just din modell och har då reglage och kontaktstycken som är anpassade för din maskins funktioner och elsystem.

Förutom kompletta integrerade knappsaster förekommer även externa strömbrytare och reglage som kan vara monterade på styert för att styra til lexempel start och stopp.

Det finns även knappsatser av universaltyp som har samma typer av funktioner men vid användning av dessa skall man vara säker på att man har erforderlig kompentens för att mäta upp och identifiera de olika funktionernas signaler från fyrhjulingens elsystem föra att kunna koppla knappsatsen till ditt fordon.

Filtrera
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 28 produkter
Visar 28 av 28 produkter