Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fälg

Stort utbud av fälgar till ATV och UTV i många olika modeller och utföranden, alla av hög kvalitet från kända tillverkare som ITP & Moose.

Söker du nya fälgar till din ATV eller UTV för att ersätta dina tråkiga originalfälgar eller har du kört sönder en fälg och behöver köpa en lös ny fälg? I vårt sortiment hittar du både snygga och lättta aluminiumfälgar som höjer utseendet på din maskin ordentligt samt enkla, pålitliga och prisvärda stålfälgar för dig som bryr dig mer om funktion än finess.

Vi har fälgar till alla fyrhjulingar, Quad och UTV modeller på marknaden med offset och bultmönster för att passa perfekt.

Vill du lära dig mer om fälgar kan du lösa mer i vår omfattande fälgguide.

 

Filtrera
87 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 87 produkter
Visar 48 av 87 produkter