Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Värmepaket UTV

Värmepaket till UTV som kopplas in på din maskins kylsystem och ger behaglig värme i hytten genom en fläkt som monteras vid förar eller passagerarplats.

Hyttvärme är ett bra tillbehör till dig som kör en UTV med hel hytt men kan också vara behändigt för dig som endast har vindrutor monterade då värme från hyttvärmarens fläktar oftast kan riktas mot vindruta för att förhindra isbildning och torka upp fukt.

Du kan även rikta värme mot föraren för en behagligare upplevelse. Hyttvärme finns till många olika modeller av UTV och är oftast modellanpassade för att förenkla inkoppling och montering.

Värmepaketen säljs kompletta med slanganslutningar och alla nödvändiga komponenter som åtgår för installation och montering.

Filtrera
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 2 produkter