Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Avgasbandage

Avgasbandage för att minska värmestrålning från grenrör och avgassystem.

Avgasbandage används för att motverka strålningsvärmen som uppstår när de varma avgaserna från motorn passerar grenrör och avgassystem, för att denna strålningsvärme inte ska riskera att skada värmekänsliga komponenter som kablar och slangar kan avgasbandage monteras runt delar av avgassystemet och på så sätt isolera och absorbera en del av denna värme.

Förutom de värmeavledande fördelarna ger ett avgasbandage ett snyggt utseende på maskinen och används ofta på custom byggen av hojjar för att få rätt look. Ett avgasbandage är i regel tillverkat av en glasfiberväv som isolerar värme bra och är samtidigt väl lämpat för att forma runt rördelar.

När du ska montera ett avgasbandage kan detta göras antingen torrt eller genom att blöta ner bandaget, blöts det ner blir det i regel enklare att arbeta med speciellt om ditt grenrör har mycket böjar och svänga. Lindas avgasbandaget blött går det ofta att få en tightare och snyggare passform. När maskinen startas första gången kommer det ryka en dl då vattnet avdunstar men i detta skede stelnar också glasfiberväven i avgasbandaget vilket hjälper till att behålla formen.

Även vidd torr montering kommer glasfiberväven dra ihop sig och forma sig och det är därför olämpligt att återanvända ett avgasbandage då det kan vara svårt att forma och lätt dras sönder.

Ofta säkras ett avgasbandage i ändarna med rostfria buntband för att det ska sitta säkert på plats, behöver du skarva ett avgasbandage vid lindning av långa rör kan detta görs med tillräckligt överlapp så du slipper montera buntband mitt på röret.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter