Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Plogsprintar

Sprintar för infästning av plogbladets ram i plogfästet i din fyrhjuling eller UTV.

De flesta snöplogar för ATV eller UTV har likvärdiga infästningar mellan plog och maskin, på många modeller sitter ett fäste med öron monterat på maskinen, antingen mitt under i höjd med fotbaljorna eller i fronten av maskinen.

I dessa öron fästs plogramens motsvarande öron med en sprint i var ände och säkras ofta med en saxpinne eller låsbygel. Sprintarnas utseende och funktion varierar något mellan olika plogtillverkare men funktionen är snarlik mellan alla plogar som använder denna infästning, flera tillverkare av plogar har dessutom samma dimensioner på sina infästningar.

Det viktiga när du köper nya plogsprintar är oftast att diametern inte är för stor, längd och utförande är ofta inte så viktigt utan passar sprinten i hålet i plogramen och plogfästet kan du använda plogsprinten.

Plogsprintar används bland annat på snöplogar från IB (Iron Baltic), Cycle Coutry, Warn, Bronco, Moose, Shark och Eagle Plow bland anant.

Snöplogar som inte använder denna typ av infästning har i regel ett plogfäste med ”Pinnar” som sticker ut och plogramen har hakar som krokar i dessa pinnar.

Filtrera
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 9 produkter