Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fotbalja

Fotbaljorna på en ATV är till för att skydda dina fötter från slag och smuts när du kör i skog och mark. En fotbalja är oftast tillverkad i plast och går som ett u från den främre kåpan som sitter över framhjulen bak till den bakre kåpan.

Fotbaljorna går upp i hjulhusen fram och bak på din fyrhjuling och fungerar därigenom som stänkskydd för smuts, lera och vatten från hjulen. De flesta fotbaljor sitter på stag som går ut från fyrhjulingens ram och många har även halkskydd i stål skruvade ovanifrån för at säkerställa att du står eller sitter stadigt med bra grepp för fötterna.

Fotbaljor är ofta mycket specifikt utformade för just din modell och matchar designen och linjerna i din maskins kaross.

Fotbaljor finns också ofta i långa och korta versioner beroende på om du har en förlängd, ofta kallad MAX eller Touring modell, eller kort modell av fyrhjuling.

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter