Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Oljeplugg

Oljepluggar till ATV och UTV. Oljepluggar används på fyrhjulingar och utv för att tappa ur motor, växellåds, differential och slutväxelolja vid underhållsarbeten och service.

Oljepluggen är i regel belägen på motor eller växellådans lägsta punkt och utmärker sig oftast utseendemässigt mot övriga bultar under motorn föra tt du lätt ska kunna identifiera oljepluggen och tappa ur oljan. Det förekommer både oljepluggar som lossas med vanlig hylsa men även varianter som du behöver en insexnyckel för.

På Differentialer används även oljepluggar för påfyllning till skollnad mot motorn eller växellådan som oftast har en typ av oljesticka där du fyller på oljan. På Slutväxlar och differentialer fungerar i regel oljepluggen för påfyllning som nivåplugg så du vet hur mycket du ska fylla, när det rinner över så är nivån bra.

De flesta oljepluggar har en koppar eller aluminiumpackning som tätar pluggen mot motorblocket, denna packning är en god idé att byta samtidigt som du utför service för att undvika läckage då dessa packningar oftast är av typen som kläms ihop vid demontering för att täta ordentligt och därför är olämpliga att återanvända.

Var försiktig när du drar åt din oljeplugg och dra alltid dessa med handkraft, det är lätt hänt att dra åt en oljeplugg för hårt då motorblocken och växellådor på moderna fyrhjulingar oftast är i aluminium och drar du pluggen för hårt är det lätt hänt att gängorna går sönder vilket kan leda till dyra och tidskrävande reparationer.

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter