Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vältar

Gräsvältar till ATV och UTV för att underhålla och tillplattning av grönytor hemmavid, perfekta att använda efter nysådd för att trycka ner gräsfrö i jorden.

En vält som du drar bakom din fyrhjuling, side by side eller lilla trädgårdstraktor är ett smidigt redskap för dig som behöver platta till en nyetablerad gräsmatta eller yta som såtts för att gräsfröna ska tryckas ner i jorden för att undvika att de torkar ut. Vältarna kopplas till draget bak på din maskin och fylls med vatten för att ge ordentlig vikt som trycker till underlaget.

När välten inte används tömmer du enkelt vattnet och välten blir då enkel att flytta runt och förvara.

Alla vältar är av universalmodell men kräver att fyrhjulingen är utrustad med dragkula, minst 400-500 Kubik och fyrhjulsdrift rekommenderas för att dra redskapen utan att påfresta din ATV för mycket.