Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Packningssats

Packningssatser i olika utföranden med alla packningar som krävs för stora och små motorrenoveringar på ATV och UTV.

En modern fyrhjulingsmotorn innehåller en myriad av packningar, o-ringar, tätningar och packboxar. Om du ska utföra ett större underhållsarbete eller reparation av din motor kan det vara både tidskrävande och omständligt att leta upp de olika packningar styckvis som du behöver för att få jobbet gjort. Eftersom det alltid är att rekommendera att byta packningarna när man demonterar motorn finns det som tur är kompletta packningssatser att köpa till de flesta vanligt förekommande ATV och UTV modeller.

Bland våra packningssatser hittar du både kompletta satser med varenda liten packning och tätning i hela motorn, satser endast med oljetätningar eller topplockssatser, så kallade sotningssatser om ingreppet du ska göra bara berör topplock och cylinder.

Grovt kan man dela upp våra packningssatser i några olika kategorier:

Packningssats med Oljetätningar:

Innehåller samtliga packningar, o-ringar och packboxar för en fullständig motorrenovering. Observera att om du har en maskin med extern växellåda behöver du köpa en separat packningssats för växellådan. I regel delar dagens fyrhjulingar motorn och växellåda i samma block (Exklusive många Can-Am och Polaris modeller som har separat växellåda) och då täcker denna packningssats alla dina behov.

Packningssats (Standard):

Innehåller alla papperspackningar, cylinderfots och topplockspackningar du behöver för att klyva motorn. Ofta är våra packningssatser väldigt prisvärda jämfört med priset på packningar styckvis varför dessa satser passar bra för dig som ska gör en mindre reparation men är osäker på exakt vilka packningar som kommer krävas eller bara vill vara förberedd ifall fler packningar än tänkt går åt.

Packningssats Packbox

Packboxsatserna innehåller alla packboxar som oftast tätar ingående och utgående axlar ur motorn.

Packningssats Topplock,

Även kallat sotningssats En sotningssats innehåller alla packningar som krävs för en renovering av topplock och cylinder, behöver du byta kolv eller slipa in nya ventiler så ingår alla packningar du behöver från cylinderfoten och upp, inklusive ventiltätningar och diverse o-ringar och liknande som åtgår i topplocket.

Filtrera
282 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 282 produkter
Visar 48 av 282 produkter