Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Variatorfjäder

Variatorfjädrar till ATV och UTV modeller med Automatisk, Remdriven Växellåda (CVT). Variatorfjädrar förekommer på olika maskiner antingen i både främre (Primär) och Bakre ”Sekundär) variatorn och ibland endast i den bakre variatorn.

Fjädrarnas uppgift är att trycka ihop eller pressa isär variatorskivorna som remmen löpar emellan och det finns ofta olika fjädrar att byta mellan om man önskar en hårdare eller mjukare fjäder. Beroende på vilken fjäder som monteras kan fyrhjulingen få olika egenskaper i form av högre dragkraft när en hårdare fjäder monteras, bättre krypkörningsförmåga eller snabbare acceleration.

Filtrera
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 produkter
Visar 23 av 23 produkter