Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kåpor

Kåpor till fyrhjulingar och UTV. De flesta moderna fyrhjulingar och UTV modeller har plastkåpor i olika former och färger som fungerar som kaross och skyddar dels fordonet, dels föraren från smuts och lera, dessutom bidrar dem ofta till att maskinen får ett snyggt utseende.

Plastkåporna på maskinen förekommer i mängder av olika typer och det är ofta många olika kåpor som behövs för att täcka hela fyrhjulingen. Exempel på kåpor som är vanligt förekommande på moderna maskiner är fram och bakskärmar som i regel är de större plastkåporna som sträcker över främre och bakre hjulhus, på dessa är ofta skärmkanter monterade.

Bak och framskärm är sitter ofta ihop med fotbaljorna på din maskin för att ge ett heltäckande skydd för föraren. På framskärmen är det inte ovanligt att det sitter en kåpa som fungerar som motorhuv för att komma åt kylare eller vissa elektriska komponenter, samt en grill i plast som medger lufttillflöde till kylaren.

Vidare sitter det en mängd olika kåpor och plastdetaljer runt om dagens fyrhjulingar, ofta är kåpor på fyrhjulingar inte lackade utan tillverkade av genomfärgad plast men det förekommer versioner från märken som ofta tillverkas i limiterade upplagor som har lackad plast.

När du köper kåpor och plastdetaljer till din ATV är det bra om du kollar så det blir rätt färg då samma tillverkare av fyrhjuling kan ha haft olika färgkoder för plastkåporna beroende på modell och årsmodell.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter