Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kyl & Värmesystem

Delar till kylsystemet samt produkter för motor och hyttvärme på ATV och UTV. I vårt breda sortiment av delar hittar du alla reservdelar som krävs för regelbunden service eller reparationsarbeten till kyl och värmesystemet på din fyrhjuling eller side by side.

Dagens ATV och UTV fordon har i regel vätskekylda motorer till skillnad mot äldre maskiner som ofta var luftkylda eller hade oljekylare för att kontrollera motorns arbetstemperatur. Kylsystemet består oftast av en kylare monterad fram på din maskin, bakom kylaren sitter en kylfläkt som hjälper till med kylning under varma dagar eller när luftgenomströmningen blir för låg genom kylet. Kylaren är kopplad via kylarslangar till motorn där de är anslutna till en vattenpump och termostat för att bilda ett cirkulerande system där varm kylarvätska pumpas ut i kylaren för att kylas ner för att sedan flöda tillbaka till motorn så att arbetstemperaturen hålls på en optimal nivå.

Till kylsystemet kan hyttvärmare kopplas så att värmen som alstras av motorn tas tillvara på och värmer upp förarplatsen på en UTV, har du en tät hytt är ett värmepaket ett grymt tillbehör för att göra färden behagligare och undvika att vindrutorna immar eller fryser igen.

För många arbetsmaskiner finns det idag även motorvärmare att köpa till vilket är ett praktiskt tillbehör för dig som använder din ATV eller UTV i arbeten vintertid och vill vara säker på att ha en maskin som är redo att användas även under riktig kalla dagar.

Filtrera (0)
Visar 239 produkter
Visar 48 av 239 produkter