Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Flismaskin

Flismaskin till ATV, UTV och trädgårdstraktor. En flismaskin, även kallat flishugg eller flistugg, används för att strimla grenar, sly och mindre träd till flis. Våra flismaskiner är anpassade för användning tillsammans med fyrhjulingar och kopplas på dragkulan för att enkelt kunna transporteras till platsen där det sly eller mindre träd som skall tas om hand befinner sig. Flismaskinerna kan dras med alla typer av fordon med 50mm dragkula, standard dragkula på alla fordon i princip men kan även puttas för hand på hyffsat plana underlag eller grusvägar då de inte väger speciellt mycket.

Flismaskinerna är storleken större än små kompostkvarnar som kan köpas på byggvaruhus men inte fullstora flishuggar som monteras på traktorer eller motsvarande, våra flismaskiners storlek och kapacitet lämpar sig väl för villaägaren, det mindre skogsbruket eller entreprenadfirman som behöver en maskin i en smidig storlek för enkelt handhavande och tillräcklig kapacitet för det mesta sly och småträd och buskar man kan stöta på vid normalt underhålls och röjningsarbete hemmavid.

Flismaskinerna har kvalitetsmotorer från Briggs & Stratton och som driver en stor vals med knivar som slår sönder sly och grenar som stoppas ner i inloppet.

En Flismaskin är ett otroligt redskap för dig som har mycket sly eller grenar och småträd som behöver röjas, en vildvuxen trädgård eller mindre skogsbruk att sköta gallring och röjning i. Flismaskinens sidiga storlek gör att du med fyrhjulingen kan köra maskinen väldigt nära området där du fäller eller samlar ihop det som skall flisas, tack vara fyrhjulingen och flismaskinens relativt lätta vikt skadar inte ekipaget underlaget och du kan enkelt komma nära istället för att behöva släpa ris och grenar långa sträckor.

Flismaskinen tuggar i sig det tom stoppas ner i tratten och drar åt sig grenar och sly så det räcker att du matar ner grenarna i inloppet så sköter maskinen resten, kapaciteten på denna typ av flismaskin är i regel specificerad till 10-12 cm i diameter men det beror mycket på vilken typ av trädslag som skall flisas. Vid hårdare träslag kan man behöva nöja sig med en mindre diameter men i regel kan man säga att maskinerna flisar det som du inte vill göra ved av, det som är rimligt att klyva en gång med en yxa och använda som tändved kan enkelt läggas åt sidan, du kan t.ex. flisa en lång stam och hålla emot så att inte maskinen tuggar i sig allt och bara flisa de tunnare, tristare grenarna och lägga de rakare, finare delarna åt sidan för senare klyvning.

Filtrera
27 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 27 produkter
Visar 27 av 27 produkter