Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

ATV Plogpaket

Kompletta plogpaket till fyrhjulingar från välkända tillverkare, plogar av hög kvalitet i flera olika utföranden för att passa alla behov. Här finner du kompletta plogpaket som innehåller plogfäste, plogram och plogblad för att du snabbt ska komma igång med snöplogning med din ATV. Bland våra plogar från Kimpex, Iron Baltic och Warn finns flera olika modeller med funktioner för alla typer av användningsområden.

När du köper en plog till din fyrhjuling består dessa i regel av tre delar:

Plogblad

Plogbladet är delen som skjuter snön framför fyrhjulingen, ett plogblad består i regel av en välvd plåt med glidskor och slitstål i underkant. Plogblad finns ofta i bredder mellan 120-170cm till fyrhjulingar där 150 eller 152cm är den absolut vanligaste bredden.

Plogram

Plogramen är den del som länkar samman plogbladet med plogfästet som sitter fast i fyrhjulingen, en plogram kan vara av så kallad center eller front typ, en centermonterad plogram sitter fäst rakt under fyrhjulingen medans en frontmonterad sitter i fronten, ofta strax under vinschen.

Plogfäste

Plogfästet är den del som sitter fastskruvad i fyrhjulingen, antingen mitt under maskinen så kallt centerfäste, eller i fronten. I Plogfästet fästs plogramen med sprintar som är enkla att koppla till och från.

 

I våra kompletta plogpaket ingår samtliga delar som behövs för att du ska komma igång och ploga med din fyrhjuling, vi har modellanpassade plogfästen till de flesta fyrhjulingar på marknaden och universalfästen som passar nästan alla fyrhjulingar. Söker du en plog till din ATV och vill lära dig mer kan du läsa mer om olika plogtyper och smarta plogtillbehör i vår omfattande plog-guide, läs mer här!

Filtrera
19 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 19 produkter
Visar 19 av 19 produkter