Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinschvajerdämpare

Vinschvajerdämpare till ATV och UTV. En vinschvajerdämpare, eller gummi stopp, är en liten men smart produkt som är till för att förhindra att vinschkroken skall vinschas in i vinschrullarna och skada dessa.

Vajerdämparen är ofta en liten gummikloss som monteras på vinschvajern närmast öglan där kroken ansluts där den fungerar som en stötdämpning mellan kroken och vinschstyrningen när vinschen vinschas in. Vinschvajerdämpare kan monteras på alla typer av vinschlinor och vajrar och finns både som helt slutna modeller som träs på vajern i änden utan ögla, detta kräver att vajern demonteras från vinschtrumman, och som delbara modeller som skruvas ihop med inbyggda skruvar och kan därför monteras på vajern utan att denna behöver lossas.

En vinschvajerdämpare är ett utmärkt tillbehör som borde sitta på alla fyrhjulingsvinshar.