Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Startrelä

Startrelä till ATV och UTV. Startrelät är den del på fyrhjulingen som skickar ström från batteriet till startmotorn när du trycker på startknappen, relät har ibland även som uppgift att förse resten av fyrhjulingen med ström och fordonets huvudsäkring sitter ofta på startrelät, detta är ofta en 30 amperes säkring och går denna sönder slocknar i regel all elektronik på din ATV eller UTV.

Ett startrelä är en del som slits med tiden och kommer till slut bara att klicka när du trycker på startknappen, om ditt startrelä börjar klicka utan att startmotorn snurrar är det i regel dags att byta relät. Ofta kan felet smyga sig på, det klickar någon gång men fungerar sedan för att till slut helt sluta aktivera startmotorn, detta beror på att kontaktytorna inne i relät blir förstörda eller brända och ger sämre och sämre kontakt, detta kan förvärras om du ofta ha ett batteri med för dålig laddning, om inte relät orkar slå till ordentligt på grund av för dålig batterispänning kommer slitaget av reläts interna poler gå snabbare.

Startrelän finns i flera olika utföranden och utseenden, det som skiljer dem åt oftast utformningen på kontaktstycket som kommer från maskinens kabelhärva samt infästningen i fyrhjulingens kaross eller chassi. Alla startrélän fungerar i stor på samma sätt i övrigt med skillnaden att vissa rélän även ger ström till resten av maskinen medan vissa rélän endast har med starten att göra.

Behöver du felsöka ditt startrelä kan du läsa mer om hur du går till väga i vår Felsöknings Guide för startrelän.

Filtrera
62 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 62 produkter
Visar 48 av 62 produkter