Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bendixdrev

Ett bendixdrev sitter på fyrhjulingar som saknar envägslager på startdrevet bakom svänghjulet, bendixdrevet fungerar genom att en fjäder gör att drevet skjuts ut när startmotorn börjar rotera och det greppar då tag i startdrevet på fyrhjulingens motor vilket får motorn att börja snurra. När motorn sedan startat och startknappen släppts så startmotorn slutar snurra dras bendixdrevet ihop för att inte riskera att startmotorn roterar med motorn.

På bilar sitter ofta ett bendixdrev hopbyggt med startmotorn men på fyrhjulingar ryms detta sällan i samma enhet utan bendix drevet sitter separat mellan startmotorn och motorns startdrev.

Bendixdrev sitter bara på vissa fyrhjulingsmärken och modelelr, främs äldre Polaris maskiner använder detta men även några Yamaha och Can-Am modeller.

Ett vanligt fel på bendisxdrev är att fjädern i drevet blir utslitet och antingen drar det inte ihop drevt igen vilket gör att startmotorn roterar med motorn vilket riskerar att skada startmotorn alternativt så skjuter inte bendixdrevet ut och greppar i motorn ordentligt.