Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

A-Arm

A-Arm eller länkarm är den del på fyrhjulingen som sitter mellan ramen och hjulen. A-Armen är ofta fäst i två punkter inne vid ramen och går sedan ut mot hjulet där det sitter en hjulspindel eller hjulhubb på vilken hjulet sitter monterat.

På fyrhjulingar med individuell fjädring runt om (IRS) sitter det en a-arm per hjul medans det på fyrhjulingar med stel bakaxel endast sitter a-armar fram och bak sitter istället en svingarm.

Vissa typer av fyrhjulingar har en tredje variant av länkarm till bakhjulen som kallas TTA eller Torsional Trailing Arms som enkelt förklarat är en tvådelad svingarm som går från fyrhjulingens ram till bakhjulen och dessa armar har individuell fjädring. Denna typ av fjädring är vanlig på Can-Am och vissa modeller av CF Moto

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter