Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tomgångsventil

Tomgångsventilen är en liten elektrisk kontrollerad ventil som sitter placerad på trottelhuset på fyrhjulingar med elektronisk insprutning (EFI).

Ventilen har som uppgift att säkerställa ett jämt flöde av luft till motorn när fyrhjulingen går på tomgång. Det finns flera symptom på att tomgångsventilen behöver bytas eller inspekteras, normalt märks problemen genom att fyrhjulingen plötsligt börjar gå väldigt dåligt på tomgång med en benägenhet att stanna.

Felet kan också göra maskinen svårstartad eller att den stannar strax efter den startat.

De vanligaste orsakerna på att tomgångsventilen gått sönder eller inte fungerar som den ska är att ventilen har blivit igensatt av smuts som följt med bränslet eller luften eller att någon av kretsarna i ventilen gått sönder.

Tomgångsventilen är lätt att byta då det bara är att lossa den från trottelhuset med ett par skruvar samt lossa kontaktstycket den är ansluten till.