Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Växellåda

Växellådsdelar till ATV och UTV. Växellådan är den del på maskinen som omvandlar och för över motorns rotationskraft via kolv och vevparti till drivlinan och vidare ut till hjulen.

På fyrhjulingar och UTV förekommer både Automatiska, Semiautomatiska och manuella växellådor. Automatiska växellådor finns därutöver en variant där en drivrem och variator sköter växlingarna steglöst, Så kallat CVT. En fyrhjuling med variator har däremot i regel även en växellåda som komplement för att kunna styra fram och bakväxel samt eventuellt hög och lågväxel genom en uppsättning drev och växelgafflar.

En manuell växellåda besår av axlar med flera olika drev som beroende på vilken växel som väljs går mot varandra med olika utväxling.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter