Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Chokevajer

Chokevajer till ATV och UTV modeller med förgasare och manuell choke. Chokevajern gör så att du från ett reglage, ofta placerat på styret på din fyrhjuling, kan aktivera choken när du skall starta din maskin i kall väderlek eller när det krävs lite extra bensin för att få fyrhjulingen att starta.

Chokevajern går från reglaget på styret ned till förgasaren och är ofta inföst från sidan i förgasaren i en mutter i plast, mässing eller aluminium. Vajern är fäst i en liten ventil som går in i förgasaren och öppnar eller sluter en bränslekanal som ger fyrhjulingen mer bränsle vid kallstart.

Chokevajern är en typisk del på fyrhjulingar som kärvar och blir tröga med åren varför det är en god idé att inspektera funktionen inför vintern då choken används mer frekvent samt byta ut chokevajern vid behov.

Filtrera
33 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 33 produkter
Visar 33 av 33 produkter