Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Växelmotor

Växelmotorer till fyrhjulingar med elektriskt styrda automatiska eller semiautomatiska växellådor, oftast förekommande på Honda Foreman och Rubicon ATV modeller. En växelmotor används för att du med ett knapptryck på styret ska kunna välja växel på din maskin eller för maskinen styrenhet att sköta växlingen automatiskt om fordonet framförs i automatläge.

Växelmotorn är en liten elektrisk motorn som sitter monterad på växellådan, oftast lågt belägen i framkant på växellådan, motorn har en liten axeln som går in i växellådan där den roterar en växelgaffel eller motsvarande som skiftar växeln på din fyrhjuling.

Växelmotorn sitter ofta skruvad i växellådsblocket och har en fläns med tätningar som förhindrar motorolja att läcka ur, i änden på motorn sitter en kabel eller ett kontaktstycke som du kopplar in i fyrhjulingens kabelhärva i motsvarande kontakt och växlingen sker sedan genom elektriska signaler.