Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Hjulspindel & Hjulhubb

Hjulspindel

Hjulspindeln är den del som kopplar ihop din fyrhjuling eller UTV's framvagn och länkarmar med framhjulen och den del som gör att framhjulen vrider sig när du svänger med styret eller ratten.

Hjulspindeln sitter fast med en övre och en undre spindelled längst ut på a-armarna och i hjulspindeln sitter sedan framhjulen monterade antingen direkt i spindeln eller på ett nav som sitter ihop med drivaxeln på fyrhjulsdrivna fordon.

Hjulhubb

Hjulhubben är den del bak på din fyrhjuling eller UTV där hjullager sitter monterat och som sitter fast i ytterkant av a-armarna/länkarmarna bak. På fyrhjulingar med individuell fjädring bak sitter en hjulhubb ute vid vardera bakhjul.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter