Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tändningslås

Tändningslås till ATV & UTV. Nästan alla fyrhjulingar har ett tändningslås med nycklar som du använde för att sätta på maskinen, på vissa modeller används även tändningslåset för att starta maskinen medans många fyrhjulingar har en separat startknapp.

Tändningslås till fyrhjulingar har oftast fler än ett av och på läge, det är vanligt att du har 2-3 lägen och eventuellt även ett fjädrande läge om du sköter start av motorn med nyckeln. Förutom av och på kan dessa lägen innefatta olika lägen för lampor, till exempel på utan ljus, på strålkastare aktiverade och på med strålkastare för styret aktiverade.

Ett tändningslås är ofta enkelt att byta, köper du ett originalersättnings tändningslås kommer det med ett kontaktstycke som motsvarar ditt original, du kollar helt enkelt bara ut det gamla låset och pluggar i det nya.

I regel går det inte att köpa nya nycklar löst till tändningslås på fyrhjulingar, de flesta tillverkare tillhandahåller inte nyckelämnen och har inte kodade lås så att man kan slipa fram nya nycklar utan man byter istället hela tändningslåset och får då oftast två nya nycklar.

Filtrera
99 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 99 produkter
Visar 48 av 99 produkter