Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.



Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bakaxel

Bakaxlar och delar till bakaxlar på Quad och ATV modeller med stel bakaxel.

På de flesta typer av Quad modeller för racing sitter det en rak stel bakaxel monterad i en svingarm bak, bakaxeln sitter fast i svingarmen med en så kallad excenter, en lagerhållare som är osymmetrisk. Excentern kläms fast i svingarmen och bakaxeln är fastsatt med clips eller muttrar och roterar på bakaxellagerna som sitter monterade i excentern.

På bakaxeln till quadmodeller som ofta är kedjedrivna sitter bakdrevet monterat direkt på bakaxeln med en medbringare, ofta på vänster sida av axeln, på samma sätt sitter en bromsskiva monterad på andra sidan.

På ATV modeller för arbete eller terrängkörning med stel bakaxel, vilket är vanligt att se på äldre fyrhjulingar samt många Honda modeller, så är ofta bakaxeln omsluten av ett skyddande rör som är lagrat dels inne vid slutväxeln och dels ute vid bakhjulen.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter