Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Stötdämpare

Stötdämpare till de flesta fyrhjulingar och UTV modeller på marknaden. Stötdämparna på en fyrhjuling eller UTV påfrestas ofta hårt av arbete och körning i tuff terräng samtidigt som de är utsatta för lera och vatten då arbetsmiljön där dessa fordon används ofta innefattar dessa element.

På grund av detta är det inte ovanligt att stötdämparna slits ut och blir mjuka och hängiga med tiden vilket både gör att fyrhjulingen känns trög och svårhanterad och dels försämrar funktionen på maskinen då stötdämparna lätt bottnar även vid mindre last.

I regel är stötdämpare på fyrhjulingar inte möjliga att renovera då det inte är speciellt avancerade stötdämpare som används på de flesta fyrhjulingstyper. Det förekommer versioner av fyrhjulingar som har uppgraderade stötdämpare från märken som Öhlins, Fox eller liknande och dessa brukar inte vara några problem att skicka in för renovering men de allra flesta fyrhjulingars stötdämpare är enkla gas/oljedämpare med en fjäder och till dessa tillhandahålls normalt sett inte packningar eller andra delar som åtgår för att kunna renovera dem varför man behöver köpa en komplett ny dämpare med eller utan fjäder för att få nytt liv i fjädringen på fyrhjulingen.

Filtrera
69 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 69 produkter
Visar 48 av 69 produkter