Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Drivaxeldelar

Drivaxelmuttrar och låsringar till drivaxlarna på fyrhjulingar och UTV.

I regel byts en drivaxel som en komplett enhet när den går sönder då en komplett drivaxel ofta är billigare än lösa drivknutar och innebär kortare reparationstid vilket betyder att du snabbare kan börja använda din maskin igen.

I de fall drivaxeln inte behöver bytas ut finns det vissa delar att köpa löst som kan vara bra om du demonterat din axel för underhållsarbete av slutväxel eller differential, clipsen som används för att säkra axeln i differentialen eller muttern som håller axeln i hjulnavet kan därför ofta köpas löst.