Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kapell

Skydda din ATV eller UTV mot väder, vind och nyfikna blickar.

Ett kapell till din fyrhjuling eller UTV är ett bra tillbehör oavsett om du förvarar din maskin utomhus eller inomhus, kapellet ser till att maskinen alltid är ren och fräsch, dessutom har det visat sig att stöldrisken minskar om du döljer din ATV med ett kapell när den står förvarad då det är mindre attraktivt att stjäla något som man inte ser vad det är för något.

Det finns flera olika utföranden av kapell at välja mellan och skillnaden består framför allt i storleken på kapellet och materialvalet.När du väljer storlek på ATV kapell är det en god idé att ta ett kapell som är något större än din fyrhjuling yttermått så att du inte behöver dra och slita i kapellet för att dra över det, men ta inte ett för stort kapell heller då resåren i underkant kanske inte räcker till för att hålla kapellet på plats om maskinen står utomhus under kraftig blåst.

Materialen på ATV kapell benämns ofta i ”D”/”Denier” vilket är ett mått för tjocklek på garn eller tygprodukter, ju högre siffra desto kraftigare typ. Ett standardkapell av enklare variant är ofta 150D medan ett lite kraftigare ofta är 210D, de allra kraftigaste kapellen som har extrem motståndskraft mot revor och skador har uppåt 600D tjocklek.

Filtrera
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 produkter
Visar 18 av 18 produkter