Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Brytblock

Ett brytblock används för att förstärka kraften från din vinsch genom att dra vajern eller linan dubbelt i en loop antingen tillbaka till fordonet eller i en annan förankringspunkt.

Brytblock kan också användas för att ändra dragriktning om du behöver vinscha loss dig men står i en olämplig vinkel, med brytblocket kan du då ändra dragriktningen och få fler valmöjligheter för en säkrare vinschning.

Vid användning av brytblock och dubbel lina, det vill säga när vajern dras i en loop tillbaka till fordonet med vinschen monterad, dubbleras kraften från din vinsch men på grund av detta minskar hastigheten med hälften.

Brytblock används ofta i offroadkörning för att vinscha sig loss ur knepiga förhållanden eller vid lyft av tung utrustning för att öka vinschens dragkapacitet eller växla ner vinschens hastighet för mer precis manövrering.

Brytblock förekommer i olika storlekar och klassificeringar för att passa många olika typer av behov.

Ett vanligt brytblock består av ett hjul och två halvor som kan delas eller vridas isär för att linda vajern runt hjulet, i halvorna finns ett hål där en dragstropp eller förankringslina ansluts antingen direkt eller via en schackel till en fästpunkt. Det finns också brytblock som har en inbyggd krok för att underlätta anslutning av förankringslina.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter