Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Växellägesgivare

Växellägesgivare sitter på de flesta typer av fyrhjulingar och UTV, både med Automatiska och remdriven växellåda samt manuella växellådor.

Växellägesgivaren sitter oftast monterad på motorblocket eller växellådan och är kopplade mot en axel eller liknande, axelns position ger växellägesgivaren information om vilken växel som för tillfället är ilagd vilket kan användas av motorstyrenheten (ECU) för att ge rätt tändkurva eller eventuell varvtalsbegränsning samt att informationen om vilken växel som körs på kan indikeras i hastighetsmätardisplayen.

Växellägesgivare kan antingen ha magnetisk kontakt med en axel i växellådan eller ren mekanisk kontakt genom ett spår i givaren som ska linjera med ett spår på en utgående axel i växellådan.

Filtrera
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 produkter
Visar 18 av 18 produkter