Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Banjobult & Adaptrar

Banjobultar och banjoadaptrar till bromsslangar på ATV och UTV modeller med hydrauliska bromsar. För att ansluta en bromsslang till huvudbromscylindern och bromsoket används en banjobult.

En banjobult är en bult med hål i som låter bromsvätskan passera från bromsslangen genom bulten till bromsoket eller från bromscylindern.

De flesta banjobultar är standardiserade i storlek och brukar vara en M10 Bult med gängstigning 1.25 eller 1. Det finns därutöver banjobultar för en enkel eller dubbel anslutning av bromsslangar.

Banjobulten tätas mot bromsoket eller bromscylindern med koppar eller aluminiumbrickor och dessa brickor bör bytas varje gång en banjobult demonteras då dessa trycks ihop vid montering för en tät anslutning.

Här hittar du även banjoadaptrar som passar våra bromsslangar av universal typ, dessa adaptrar passar i bromsslangarna och finns i flera utföranden för att passa ditt behov.

Filtrera
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 14 produkter
Visar 14 av 14 produkter