Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

ATV Däckpaket

Kompletta paket med Däck till ATV och UTV för dig som behöver byta alla fyra däck på din maskin. Kanske är däcken utslita efter många mil på vägar och i skogen? Eller så söker du bättre grepp eller markfrigång när du kör i tuff terräng?

Bland våra däckpaket hittar du ett stort utbud av olika storlekar och mönster för att passa alla behov och användningsområden.

Ska du byta däck på din ATV eller UTV kan man i regel använda originalfälgarna och bara kränga på nya däck, du kan köpa både högre och bredare däck än dina originaldäck och montera på dina originalfälgar, en ATV fälg behöver inte vara lika bred som däcket som ska monteras, har du 25x8-12 däck fram till exempel är det inga problem att montera 27x10-12 däck på den fälgen.

Vill du lära dig mer om ATV däck kan du läsa mer i vår omfattande ATV Däck Guide.

För att byta däck på dina originalfälgar på din fyrhjuling eller side by side är det enklast att vända sig till din lokala däckverkstad, det går att kränga ATV däck för hand men det är mycket enklare om man har tillgång till en däckkrängningsmaskin. En vanlig, enkel, däckkrängningsmaskin som används för att kränga bildäck fungerar även på ATV däck.

Kolla med din närmsta däckverkstad om de kan hjälpa dig med däckbytet, ofta tar det inte mer än 15 minuter att kränga fyra ATV däck och de flesta däckverkstäder kan hjälpa dig med detta om du kommer in med däck och fälgar löst.

I vårt breda utbud av ATV däckpaket hittar du mängder med olika mönster från kända tillverkare som fungerar till alla användningsområden. Söker du ett enkelt däck för att ersätta dina originaldäck anpassat för enklare körning hemma på gården? Eller riktigt aggressiva däck för seriös lerkörning? I vårt sortiment av ATV och UTV däck hittar du garanterat däck som passar din maskin och körstil!

Filtrera (0)
Visar 33 produkter
Visar 33 av 33 produkter