Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Slitstål

Slitstål till ATV och UTV snöplogar.

Slitstålet, även kallat skrapstål, är den nedersta delen av plogbladet som ofta ligger i direkt kontakt med marken, för att inte själva plogbladet skall slitas ut sitter detta utbytbara slitstål som tar slitaget som blir när du plogar.

Slitstål sitter på alla vanligt förekommande plogblad som används på fyrhjulingar och förekommer i olika utföranden och modeller.

Nästan alla plogtillverkare har egna infästningsmått på slitstålet där förutom bredden på stålet skiljer sig det även förekommer olika delning på bulthålen där slitstålet fästs i bladet. De flesta skrapstål är vändbara för att förlänga livslängden på dem, när en sida börjar bli nersliten kan man vända på stålet och fortsätta ploga.

Nästan alla slit och skrapstål på marknaden är fästa i plogbladet med en typ av vagnsbult för f ge en slät yta på plogbladet och förhindra att snö och modd fastnar.

Förutom vanliga raka slitstål i stål finns det ofta slitstål som är tandade för att riva bättre i underlaget samt mjuka skrapstål i gummi eller plastmaterial som används där man vill skona underlaget som plogas eller minska ljudnivån vid plogning.

Filtrera
25 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 25 produkter
Visar 25 av 25 produkter