Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Flotörhuspackning

Flotörhuset är den lilla koppen som sitter i botten på förgasaren, i koppen ligger bensin och för att inte det inte ska läcka mellan anslutningen mellan flötörkoppen och förgasaren sitter det en packning emellan. Ofta är packningen i form av en gummipackning likt en formpressad o-ring men det kan också vara en platt papperspackning.

Ofta sitter koppen med tre eller fyra stjärnskruvar som du lossar för att komma åt flottören och lossa koppen för att byta packningen. I de flesta fall kan man komma åt skruvarna enklare om man lossar förgasaren där den är fäst mot insugsgummi och luftburk och vrider förgasaren något.

Flotörhuspackningen är likt de flesta delar i en förgasare utsatta för ständig påfrestning av bensinen vilket gör att packningen slits och kan bli torr och sprucken, en skadad flotörhuspackning gör att du får ett bränsleläckage vid förgasaren vilket kan resultera i försämrad effekt och även utgöra en fara för brandrisk om bensinen läcker ut.

Filtrera
26 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 26 produkter
Visar 26 av 26 produkter